Trainingen

In balans

De trainingen zijn er stuk voor stuk op gericht je dichter bij een plezierig, zinvol en vervullend leven te brengen. In balans, met aandacht voor de dingen die belangrijk voor je zijn en bewust van je mogelijkheden en beperkingen.

Ruimte om je eigen weg te gaan

Je leert hoeveel ruimte je hebt, hoeveel je te kiezen hebt en dat je altijd een moment voor jezelf kunt nemen om te vinden wat je zoekt. De trainingen zijn uitdagend, je wordt aan het werk gezet. Het is vaak confronterend, je hebt altijd stof tot nadenken. En dat doen we op een positieve manier waarbij er vaak ook veel te lachen valt.

Familieopstellingen

‘Wat een bevrijdende zin als we kunnen zien dat we uit liefde voor onze ouders en familie met ons zelf omgaan zoals we dat doet. Deze verbinding met je eigen ouders en gezin van herkomst heeft niet alleen een biologisch karakter, maar je zoals je bij een opstelling zal ervaren, een veel diepere betekenis, die voor ons leven bepalend is. 

Organisatieopstellingen

Een organisatie is een optelsom. Van afdelingen. Van taken. Van mensen. Geen van die afdelingen, taken en mensen staat op zichzelf. Ze reageren op elkaar. Het is als leidinggevende echter moeilijk om in te schatten hoe ze precies op elkaar reageren.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.