Somberheids-
klachten

Van alles wat ik voel, voel ik me nog het meest alleen. Daar heb ik zelf voor gekozen. Ik kan geen mensen verdragen. Zelfs wie ik lief heb stoot ik af. Ik wil wel anders, maar ik kan niet anders.

Ik voel me alleen

Somberheidsklachten, of depressieve gevoelens, komen veel voor. Je voelt je lamgeslagen en kruipt steeds dieper in jezelf – zelfs al wil je dat niet. Het gevoel dat je hebt is heel dubbel: aan de ene kant is alles je teveel en doe je bijna niks, aan de andere kant is de drukte in je hoofd oorverdovend.

Je hebt niets dan rust en bent rusteloos van binnen. De stilte die je zoekt, krijg je nooit in het oorverdovende kabaal van je innerlijke stem. Slapen is moeilijk. Je hebt een kort lontje. Je kunt je aandacht er maar moeilijk bij houden.

Rust en ruimte

In de behandeling hervind je eerst de vrijheid, rust en ruimte in je hoofd en in je lijf. Zodat het kabaal dempt en je minder het gevoel hebt vast te zitten in een situatie. Je krijgt nieuw perspectief en kunt weer om je heen kijken. Dat geeft ons ook de mogelijkheden de Grote Vragen te stellen, te ontdekken wat jouw leven zinvol en waardevol maakt en hoe je daarnaar kunt handelen.

Neem contact met me op.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos