Locatie Den Haag

“ Overal waar je liefde ontvangt ben je thuis.”

Uit het boek Vreugde

In een boomrijke omgeving in Den Haag bevindt zich een kleine oase om te ontspannen en te rusten en om je te voeden voor de weg die jij te gaan hebt. Een plek om in contact met mij je wonden te helen en je verlangens op te halen.

De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (gebruik de kaart hieronder om de route te plannen). Daarnaast is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Werkdagen praktijk Den Haag:

Dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.
(een afspraak buiten bovengenoemde dagen op aanvraag)  

Maak een afspraak bij Annebet Nolen therapie in Den Haag

Je kan bellen of een WhatsApp sturen voor het maken van een afspraak op 06-11807788, je kan onderstaande formulier invullen of mij een mail sturen op praktijkassistente@annebetnolen.nl

Contactformulier Locatie Den Haag

14 + 12 =

*Annebet Nolen respecteert jouw privacy. Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en niet doorgegeven aan derden. Lees ook de privacyverklaring.

Adres

Den Haag

Wassenaarseweg 32
2586 CL Den Haag 

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos