Locatie Amsterdam

Intermezzo

Men moet geduld hebben, met het onopgeloste in het hart,

en proberen de vragen zelf lief te hebben,

Wanneer men die vragen leeft, leeft men misschien geleidelijk,

zonder het te merken,

op een ongewone dag binnen het antwoord.

Rainer Maria Rilke

Middenin de mooie, rustige wijk Amsterdam-Zuid, gelegen aan het Vondelpark, bevindt zich een rustgevende oase. Mijn praktijk is een plek om je wonden te helen van de reis die je al hebt gemaakt, en verlangens op te halen voor de reis die voor je ligt.

De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (gebruik de kaart hieronder om de route te plannen). Daarnaast is er (betaalde) parkeergelegenheid.

Werkdagen praktijk Amsterdam:

Op het moment werk ik op woensdag in Amsterdam (van 9.00 tot 20.00). (een afspraak buiten bovengenoemde dag op aanvraag)  

Maak een afspraak bij Annebet Nolen therapie in Amsterdam

Je kan bellen of een WhatsApp sturen voor het maken van een afspraak op 06-11807788, je kan onderstaande formulier invullen of mij een mail sturen op praktijkassistente@annebetnolen.nl

Contactformulier Locatie Amsterdam

1 + 5 =

*Annebet Nolen respecteert jouw privacy. Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en niet doorgegeven aan derden. Lees ook de privacyverklaring.

Adres

Amsterdam

Stories
Emmaplein 7A
1075 AW Amsterdam

locatie-Amsterdam

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos