Locatie Rotterdam

Denk je eens in, het donker lost zich op tijdens je leven.

De zon schijnt overvloedig en waar je ook kijkt: geluk.

Ruth van Rossum

Middenin de stad, aan het glinsterende water van het Boerengat bevindt zich een rustgevende oase. Een plek om je wonden te helen van de reis die je al hebt gemaakt en verlangens op te halen voor de reis die voor je ligt.

De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (dichtbij metro Oostplein. Gebruik de kaart hieronder om de route te plannen). Daarnaast is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Werkdagen praktijk Rotterdam:

Maandag
(een afspraak buiten bovengenoemde dagen op aanvraag) 

Maak een afspraak bij Annebet Nolen therapie in Rotterdam

Je kan bellen of een WhatsApp sturen voor het maken van een afspraak op 06-11807788, je kan onderstaande formulier invullen of mij een mail sturen op praktijkassistente@annebetnolen.nl

Contactformulier Locatie Rotterdam

5 + 12 =

*Annebet Nolen respecteert jouw privacy. Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en niet doorgegeven aan derden. Lees ook de privacyverklaring.

Adres

Rotterdam

Admiraliteitskade 88A-01
3063 EG Rotterdam

Annebet Nolen Rotterdam

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos