Therapie na seksueel misbruik

Therapie na misbruik

Je neemt een belangrijke eerste stap door deze tekst te lezen. Waarschijnlijk heb je al jaren geleden een nare ervaring gehad met seksualiteit, dat iemand over je grenzen ging. Je ontkent dat het wat voor je betekend heeft, je schaamt je er ook voor. Toch weet je dat het een diepgaande en schokkende ervaring is geweest.

Klachten na misbruik

Je denkt al heel lang dat je maar beter niet kan voelen wat het voor jou heeft betekend, en tegelijkertijd heb je allerlei klachten op lichamelijk of geestelijk gebied. Sommige mensen hebben last van eczeem, ziektes of depressieve gevoelens. Gevoelens van leegte en eenzaamheid.

Je bent niet alleen

Het geheim groeit en heeft aandacht en liefde nodig. Iemand die luistert naar je verhaal, en die bij je blijft als je het spannend vindt of als je verdriet voelt.

Bij mij mag je erover praten en mag je voelen wat het voor jou heeft betekend. We zoeken naar wat je in het leven van vandaag nodig hebt om je veilig en beschermd te voelen. Je kon er niks aan doen. Ik ken veel verhalen zoals jouw verhaal. Je hoeft je er niet voor je schamen, je bent welkom daarmee.
Je bent niet meer het eenzame kind, of volwassene die er niet over mag praten.

Neem contact op met mij!

Gun jezelf ook de volgende stap en laat je levensvragen niet verstommen in de ruis van de dagelijkse beslommeringen. Bel of mail voor een afspraak bij Therapie Annebet Nolen.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos