Blog

Wat is een familie opstelling

Wat is een familie opstelling

Bij een familieopstelling maak je een levend beeld in de ruimte. Je geeft jouw innerlijke beeld weer door mensen in de ruimte te plaatsen, deze noem je representanten…

Kerstboodschap

Kerstboodschap

Hier vind je een filmpje uit mijn lege praktijk. Ook ik heb de deuren moeten sluiten, net zoals zovelen van jullie. Ik lees hierin een gedicht voor van Toon Hermans.

Trauma

Trauma

Ik heb heerlijk werk, mag dagelijks mensen ontmoeten die bereid zijn te zoeken naar antwoorden op vragen die voor hun spelen. Vragen die vaak al lang sluimeren maar die nu aan de orde mogen komen.

Een geschenk

Een geschenk

Zorgvuldig weggestopt, met een strik eromheen bewaart zij de tranen om het verlies van haar moeder in haar jeugd. ‘Ach ja, het is zo lang geleden he?’ Ze zoekt met haar ogen van mij de erkenning voor haar vraag en ze schrikt als ze mijn geraaktheid ziet.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.