Blog

Over: leven na SEKSUEEL MISBRUIK

Over: leven na SEKSUEEL MISBRUIK

Heb je te maken gehad met seksueel misbruik ( van vroeger of verkrachting of wat dan ook maar met ervaringen op seksueel gebied die jij niet prettig vond) en durf je er niet over te praten?

Volg je verlangen

Volg je verlangen

Graag begin ik met het delen van een stukje tekst. Het raakt me als ik zelf zoek naar mijn weg, dat het soms een nauw en eenzaam pad is en dat het belangrijk is voor mij dat pad te blijven volgen.

Hoe vind je een coach/therapeut die bij je past?

Hoe vind je een coach/therapeut die bij je past?

Je bent welkom met al je vragen! Geen vraag is te groot of te klein, hoe zou ik dat kunnen beoordelen? Het gaat om jou! Voel jij dat je begeleiding nodig hebt? Kom dan gewoon. Je wil misschien meer rust en ontspanning in je leven, meer luchtigheid, minder stress of angst of minder verdriet. Ik oordeel niet, kom gewoon.

Verlangen

Verlangen

Annebet Nolen heeft een praktijk voor psychosociale begeleiding oa bij kanker in Rotterdam en Den Haag. In haar begeleiding staat de ontmoeting met haar cliënten centraal. Daarvoor gebruikt ze haar vakmanschap, wijsheid en haar eigen ervaringen rondom ziekte en gezondheid.

Annebet Nolen Therapie

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.