Online Therapie

Ik geef online coaching en online therapie. Hiervoor gebruik ik Skype en Zoom. En we kunnen mailen met elkaar.

In deze tijd van corona merk ik dat mensen enorm behoefte hebben aan contact. Het kan zo zijn dat, door het risico van besmetting, je je therapie uitstelt. 

Ik geloof dat het juist in deze tijd belangrijk kan zijn om contact te hebben met iemand die niet afhankelijk is van jou, of andersom. Een lijntje naar buiten met iemand die luistert, aanwezig is en jou belangrijke vragen kan stellen. Door het isolement waar we allemaal nu in zitten is er weinig aanraking, knuffelen, kletsen en weinig ruimte ook voor echte gesprekken. Het risico om je terug te trekken is groter en er gebeurt veel in de wereld om je heen. Het is anders om je daarmee te verhouden.

Weet dat je welkom bent om met mij via beeldbellen contact te maken. Je bent welkom met je vragen.

De sessies duren 45 minuten en kosten 115 euro per keer.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Maak een afspraak met mij. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je graag helpen! Bel of mail gerust, ik ben benieuwd naar je verhaal!

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.