Klacht over mij?

We komen er samen uit

Je hebt een klacht. Wat nu?
Het is belangrijk om je onvrede of klacht eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt. Is het moeilijk je onvrede onder woorden te brengen? Probeer het dan op te schrijven en leg deze notitie dan voor aan mij. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten en het probleem de wereld uit te helpen.

Een goed gesprek met mij lost je onvrede of klacht op.

Komen we er samen toch niet uit?
Voel je je niet in staat je onvrede of klacht met mij te bespreken? Laat de situatie dit niet toe of komen we er samen niet uit? Dan kunt je gebruikmaken van een klachtenfunctionaris. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede, en bij het onderzoeken van oplossingen. Samen met jou wordt gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen zes weken afgehandeld.

Inzet klachtenfunctionaris
Voor de klachtenfunctionaris en de geschillencommissie is Amor Fati aangesloten bij SCAG.

Vragen

Bel of mail me.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos