Angstklachten

Iedereen is wel eens bang. ‘Wel eens’. Als je angstklachten hebt, ben je niet ‘wel eens’ bang maar bepaalt de angst je hele leven.

Het neemt me over. Dat gevoel, midden tussen gezond verstand, mijn gewone leven en de beklemmende wereld die maar uit één kleur bestaat; de kleur van die angst. En het moeilijkste is misschien nog wel dat die angst ergens ook heel veilig en vertrouwd is.

Iedereen is bang

Je ben niet gewoon bang. Mensen met angstklachten weten doorgaans heel goed wat er aan de hand is. De angst beperkt je, waarschijnlijk heb je er al dingen voor gelaten; of kun je bepaalde stappen niet zetten die je wel wilt zetten.

We weten veel over angst. De verschillende soorten, wat het met je doet en op welke manier je van de klachten af kunt komen. Omdat er zo uitgebreid studie naar is gedaan, zijn er veel manieren om te werken. Dat is prettig, want zo kunnen we de behandeling precies op maat maken.

Online therapie

Je angstklachten kunnen ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan door naar: online therapie.

Leven met angst

Ik kan je leren om te gaan met je angst. Ik help je begrijpen waar je angst over gaat, wanneer die zich heeft ontwikkeld. We onderzoeken of het je nog dient in het leven van alledag, gewoon vandaag. Bel of mail me voor een afspraak.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos