Persoonlijke ontwikkeling

Valkuilen en kwaliteiten

Net als bij coaching, geef je jezelf met ‘persoonlijke ontwikkeling’ een moment en de bijdrage van een expert. De meeste cliënten gebruiken het om concreet aan iets te werken. Een valkuil die je bij jezelf merkt, of een patroon waar je maar niet uitkomt.

Verandering in je leven

Je merkt dat je vastloopt. Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Je staat voor een grote verandering in je leven. Je wilt weer verder kunnen, je wilt het gevoel hebben dat je in beweging bent en je wilt om kunnen gaan met (soms heel grote) veranderingen.

Rust en ruimte

Bij persoonlijke ontwikkeling leer je hoe je zelf kritisch blijft, hoe je jezelf de rust en ruimte geeft om je niet te laten leven en hoe je je eigen vaste patronen en gemakzuchtig gedrag kunt herkennen en veranderen.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos