Relatietherapie

Relatie-therapie

Relatietherapie is zo goed voor je relatie! Samen zoeken naar de liefde die door de dagelijkse bezigheden is bekoeld.

Relatie therapie is goed voor je relatie

Het is steeds moeilijker om in gesprek te komen. Er is steeds meer stilte. En die stilte voelt onveiliger. Ik weet waar het mis kan gaan. Ik weet waar de pijn zit; waar ik hem kan raken. Waar hij mij kan raken. We lopen steeds vaker om elkaar heen. Omdat we toch wel weten waar het op uitdraait.

Het is nog niet te laat

Stellen die in relatietherapie komen, doen dat doorgaans omdat het hoge nood is. Er is crisis. Het is erop of eronder. Dit moet lukken. Dat zal bij jullie waarschijnlijk hetzelfde zijn. Goed nieuws: de meeste stellen die voor relatietherapie kiezen, komen er beter uit. Met meer inzicht in zichzelf, elkaar en hoe je op een liefdevolle manier contact kunt houden. `Wat je ook besluit, je hebt meer begrip voor de ander en voor jezelf.

Scheiden of blijven

Toegegeven, het gaat niet vanzelf. Het kost moeite, aandacht, en een open opstelling van jullie allebei. Ik help jullie bij het vinden van de ruimte om tot gesprek te komen.

Heb je vragen over je relatie?

Stel dan jouw relatievraag op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan een ervaren relatietherapeut bij jou in de buurt.

Maar het is echt beter om snel je verhaal te doen en snel aan de slag te gaan. Net als met alles geldt voor je relatie: hoe eerder je erbij bent, hoe makkelijker ik jullie kan helpen.

Is dit herkenbaar of wil je meer weten over relatietherapie? Bel of mail gerust voor een afspraak. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos