Verlies- en Rouwverwerking

Verlies- en Rouw verwerking

Je bent verloren wat zo belangrijk voor je was. Dag en nacht voel je het gemis. Het doet zoveel pijn. Je gaat veel piekeren en soms voel je je schuldig. Rouwen kan je niet alleen.

Rouw en verlies

Het was niet alleen het verlies. Het leek alsof ik ineens in een andere wereld leefde. Alles was anders. En ik kon niet met die nieuwe werkelijkheid mee. Er was verdriet en gemis, maar ik was veel meer kwijt. Mezelf, lijkt het wel.

Met rouwen bedoelen we het proces waar je doorheen gaat als je iets kwijtraakt. Dat kan iemand zijn, dat kan een plek zijn, mogelijkheden die wegvallen, noem maar op.

Leren rouwen

Je rouwt al je hele leven, het hoort erbij. En omdat je niet echt leert rouwen, vind je je eigen weg. Voor bijna iedereen is die weg ‘Ik wil zo snel mogelijk van dit rotgevoel af.’ Je leerde jezelf hoe je dat het snelst doet. Dat is je goed gelukt… tot nu.

Zingeving

In de behandeling leer je wat jouw unieke manier van rouwen is. Je komt erachter hoe je jezelf geleerd hebt er mee om te gaan en waar dat je nu in de weg zit. Vervolgens help ik je bij het vinden van een nieuwe manier. Zodat je het proces bedachtzaam en volledig doorloopt en je kunt mee veranderen met jouw veranderde wereld.

Online therapie – in je eigen tijd en tempo

Rouw en verliesverwerking kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo met je eigen online therapie.

Neem contact met mij op

Je kunt mij altijd bellen of mailen voor een afspraak – dat hoeft helemaal geen behandeling te worden, maar dan ben je in ieder geval van die extra last af. Bel voor een afspraak of mail Annebet Nolen Therapie.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos