Executive Coaching

Je leven heeft aandacht nodig

Geconcentreerde, bedachtzame aandacht. Een stapje terug, overzicht krijgen – op leven, werk, liefde.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je schakelt vaak mensen in om je te helpen: bij pianoles, een cursus Frans, bij het uitzoeken van de beste verzekering. Maar als het om de Grote Zaken gaat; de Grote Vragen, de Grote Richting, dan doe je het stug alleen. Da’s vreemd, niet?

Laat je coachen, op momenten die ertoe doen. Als je verder wilt in je werk. Als je voor een grote keuze staat. Als je beter om wilt gaan met de balans in je leven.

Energie en inzicht

Voor de meeste mensen is het inspirerend, uitdagend en geeft het energie. Nadenken over je leven. Kunnen zien waar je ruimte hebt. En de mogelijkheden en talenten vinden om zelf koers te bepalen. Zodat je weet waar je voor leeft.

Stress en burn-out

Ik denk dat ik het bekende verhaal ben. Maar echt: ik had nooit nooit nooit gedacht dat mij dit zou overkomen. Ik bedoel: stress hoort bij mijn leven.

Persoonlijke ontwikkeling

Net als bij coaching, geef je jezelf met ‘persoonlijke ontwikkeling’ een moment en de bijdrage van een expert. De meeste cliënten gebruiken het om concreet aan iets te werken. Een valkuil die je bij jezelf merkt, of een patroon waar je maar niet uitkomt.

Leiderschap

Een organisatie is zo sterk als zijn medewerkers. En de medewerkers zijn zo goed als hun leidinggevenden hen laten zijn. Niet zo lang geleden was leiderschap een kwestie van het kiezen van een stijl: de directieve stijl, de autoriteit stijl, de relatiegerichte stijl, de deelnemende stijl, de tempo zettende stijl of de coachende stijl. Kies en ga ervoor.

Organisatieopstellingen

Een organisatie is een optelsom. Van afdelingen. Van taken. Van mensen. Geen van die afdelingen, taken en mensen staat op zichzelf. Ze reageren op elkaar. Het is als leidinggevende echter moeilijk om in te schatten hoe ze precies op elkaar reageren.

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos