Cliënt vertelt

Lees de ervaringen van cliënten

“Ik vind het een voorrecht je te hebben ontmoet. We hebben samen belangrijke stappen gezet in mijn reis.”.

Eva

Ik heb mijn vuur weer gevonden, bedankt!

Annemarie

Heel veel dank voor het starten van mijn transformatieproces. Het is een lange weg, en je geeft me vertrouwen dat ik er kom. Ik denk vaak terug aan onze sessies.

Erwin

Ik laat mijn stress en alle problemen met mijn ex- partner bij je achter en ik neem rust en plezier met me mee.

Janneke

Je bent een prachtige vrouw, zo in verbinding met je gevoel.

Peter

Je liet me inzien dat er meer is in mij dan ik zelf gedacht had. En dat ik anders naar bepaalde zaken kan kijken. Ook al vond ik dat niet altijd makkelijk. Dank je wel daarvoor.

Joost

Mijn dochter voelt zich heel vertrouwd bij jou. Ook al zijn de sessies nu afgelopen is het een fijn idee voor haar en voor mij dat ze altijd bij je terecht kan.

Eveline

Ik voel veel meer liefde en dankbaarheid voor mijn leven.

Anoniem

Wij zijn zakenpartners, door de sessies bij Annebet zijn we elkaar beter gaan begrijpen waardoor de samenwerking soepeler verloopt en minder energie kost.

Alex en Jantine

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos