Familie-opstellingen

“Ieder een plek, allen verbonden
Zodat de liefde kan stromen

Locatie-Amsterdam-Prinsengracht

Familie opstellingen Amsterdam

Elke woensdagavond opstellingen in Stories in Amsterdam. Begeleid door Annebet Nolen, psychosociaal therapeut met ruime ervaring met familieopstellingen en systemisch werk.

Datum: Woensdagavonden
Welkom vanaf: 18.45
Aanvang
: 19.00
Eindtijd: 22.00
Adres: Stories, Emmaplein 7, Amsterdam

Hoe verloopt de avond?

Welkom om 19.00.
We beginnen met ons lijf wat los te maken, gevolgd door een kleine introductie voor opstellingen, beweging en contact oefening.

Dan beginnen we met de eerste cliënt. Die vertelt over zijn/ haar vraag en samen met mij onderzoeken we wat er in de onderlaag speelt. We verdiepen de vraag. Daarna doen we een opstelling met de belangrijkste mensen of delen  van jouw vraag (bijvoorbeeld verlangen, liefde of angst). Je kiest representanten en zij geven je informatie over wat ze ervaren op de plek die ze hebben ten opzichte van jou. We kunnen ze vragen om te bewegen, of jij kan een beweging maken. Het zal je verrassen, ontroeren en kracht geven!

Na een kwartiertje pauze gaan we door met de tweede cliënt en vraag.

We sluiten de avond af met een korte meditatie en een rondje delen.

Er is plek voor twee vragenstellers per avond. Zowel prive- als werkvragen zijn welkom. Mocht je willen, dan kunnen we een sessie plannen vóór de opstellingenavond om je vraag helder te krijgen.

Investering

Vraag inbrengen: €150 euro, representant 70 euro.

De ervaring leert dat een representant veel leert en ervaart van de vragen van andere.

Annebet is opgeleid door Phoenix opleidingen, Franz Rupert, Bert Hellinger, Stephan Hausner. Ze heeft vele opstellingen begeleid. Mocht je een groep nog te spannend vinden dan ben je ook welkom voor een individuele familieopstelling.

Locatie-Amsterdam-Prinsengracht

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.