Familie-opstellingen Amsterdam

“Ieder een plek, allen verbonden
Zodat de liefde kan stromen

Familieopstellingen:
Het Pad naar Innerlijke Wijsheid met Annebet Nolen

Annebet Nolen is een zeer ervaren en gerespecteerde begeleider van familieopstellingen. Haar benadering van deze krachtige methode is gebaseerd op de overtuiging dat de wijsheid die we nodig hebben, al binnen de groep aanwezig is. Met haar diepgaande kennis en empathische benadering, leidt Annebet deelnemers op een transformerende reis naar zelfontdekking en heling.

In een typische sessie met Annebet begint ze met het creëren van een veilige en gastvrije omgeving. Ze benadrukt het belang van respect, mededogen en empathie in de groep. Deze waarden vormen de basis van haar werk en dragen bij aan de helende kracht van de opstellingen.

Annebet nodigt deelnemers uit om hun familiesystemen te verkennen en te begrijpen. Ze moedigt hen aan om familieleden te representeren door middel van representanten in de groep. Dit proces onthult vaak diepgaande inzichten in de onderliggende patronen en dynamieken die hun huidige problemen en uitdagingen verklaren.

Wat Annebet onderscheidt van andere opstellers, is haar vermogen om de groep zelf te betrekken bij het vinden van oplossingen. Ze gelooft dat elke deelnemer een stukje van de puzzel bezit en dat de antwoorden vaak in de groepsdynamiek liggen. Annebet faciliteert deze interacties met subtiliteit en expertise, waardoor de groep samenwerkt om diepgaande inzichten te verkrijgen en helende verschuivingen te bewerkstelligen.

Een ander kenmerk van Annebets benadering is haar aandacht voor de energetische aspecten van familieopstellingen. Ze werkt vaak met visualisaties, ademhalingsoefeningen en meditaties om de energiestromen in het lichaam en in het familiesysteem in evenwicht te brengen.

Annebets werk heeft al vele levens veranderd. Deelnemers getuigen van diepgaande transformaties, verbeterde relaties en een groter gevoel van zelfbewustzijn na haar opstellingssessies. Haar filosofie van het benutten van de groepswijsheid heeft niet alleen individuen geholpen, maar heeft ook families en gemeenschappen dichter bij elkaar gebracht.

In de wereld van familieopstellingen is Annebet Nolen een toonbeeld van toewijding, mededogen en expertise. Haar vermogen om de groepssynergie te benutten en de wijsheid van de deelnemers te ontsluiten, is bewonderenswaardig. Als je op zoek bent naar inzicht, heling en groei in je leven, dan is Annebet Nolen de gids die je nodig hebt om die reis te beginnen.

Met Annebet Nolen ontdek je dat de antwoorden niet ver weg zijn, maar binnenin jou en binnenin de groep liggen. Samen met haar kun je de kracht van familieopstellingen ervaren en jezelf transformeren naar een staat van diepere wijsheid, begrip en innerlijke vrede.

Locatie-Amsterdam-Prinsengracht

Familie opstellingen Amsterdam

Elke woensdagavond opstellingen in Stories in Amsterdam. Begeleid door Annebet Nolen, psychosociaal therapeut met ruime ervaring met familieopstellingen en systemisch werk.

Datum: Woensdagavonden
Welkom vanaf: 18.45
Aanvang
: 19.00
Eindtijd: 22.00
Adres: Stories, Emmaplein 7, Amsterdam

Hoe verloopt de avond?

Welkom om 19.00.
We beginnen met ons lijf wat los te maken, gevolgd door een kleine introductie voor opstellingen, beweging en contact oefening.

Dan beginnen we met de eerste cliënt. Die vertelt over zijn/ haar vraag en samen met mij onderzoeken we wat er in de onderlaag speelt. We verdiepen de vraag. Daarna doen we een opstelling met de belangrijkste mensen of delen  van jouw vraag (bijvoorbeeld verlangen, liefde of angst). Je kiest representanten en zij geven je informatie over wat ze ervaren op de plek die ze hebben ten opzichte van jou. We kunnen ze vragen om te bewegen, of jij kan een beweging maken. Het zal je verrassen, ontroeren en kracht geven!

Na een kwartiertje pauze gaan we door met de tweede cliënt en vraag.

We sluiten de avond af met een korte meditatie en een rondje delen.

Er is plek voor twee vragenstellers per avond. Zowel prive- als werkvragen zijn welkom. Mocht je willen, dan kunnen we een sessie plannen vóór de opstellingenavond om je vraag helder te krijgen.

Investering

Vraag inbrengen: €170 euro, representant 80 euro.

De ervaring leert dat een representant veel leert en ervaart van de vragen van andere.

Annebet is opgeleid door Phoenix opleidingen, Franz Rupert, Bert Hellinger, Stephan Hausner. Ze heeft vele opstellingen begeleid. Mocht je een groep nog te spannend vinden dan ben je ook welkom voor een individuele familieopstelling.

Locatie-Amsterdam-Prinsengracht

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos