Vlog | Coronavirus en angst
Annebet-Nolen-Vlog-Coronavirus

Inleidend

Wat een bizarre tijd leven we ineens. Het is stil op straat, de winkels worden leeggekocht. We weten niet waar we aan toe zijn. Vanuit mijn stille praktijk maakte ik gister een vlog en die wil ik graag met je delen.

In deze tijd is het zo belangrijk om de rust in jezelf te vinden, te blijven ademen en ontspanning te zoeken. Paniek is een verlammende emotie. Het bouwt de spanning op in je lijf. Probeer te blijven bewegen en eens een rustgevende ademhalings- oefening te doen. Ik heb vertrouwen in het leven en dat we een antwoord vinden op wat we aantreffen.

Heel veel sterkte voor jou en de mensen om je heen❣️
Warme groet,
Annebet Nolen

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.

Aangesloten-bij-logos