Familie-opstellingen Den Haag

De zon schijnt
Overvloedig in mijn kamer
Ik voel de warmte op mijn gezicht
Het licht schittert in mijn ogen
Niks bijzonders, zou je zeggen
Zo bijzonder, zeg ik jou

Dat ik de zon kan voelen op mijn ooit zo bevroren lijf
Dat ik het licht kan verdragen in mijn ogen
Die gewend waren geraakt aan het donker
Dat ik voel dat ik leef
Dat ik adem en kan ontspannen

– Annebet

FAMILIEOPSTELLINGEN in DEN HAAG
Begeleiding: Annebet Nolen

ZATERDAG 3 of ZATERDAG 10 JUNI

Ik ben psychosociaal therapeut en trainer. Ik ben vertrouwenspersoon voor mijn beroepsvereniging en aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling. Ik heb mijn eigen praktijk: Amor Fati. Ik begeleid vele mensen rondom levensingrijpende gebeurtenissen en traumatische ervaringen.

Tijdens de opstellingendagen werk ik intuïtief en met wat zich aandient. De groep is de bron van heling in mijn opstellingenwerk.

Weet je welkom,

Annebet

Annebet-Nolen

Data:
Zaterdag 3 of zaterdag 10 juni
Tijd
:
10.00 – 16.00
Plaats:
Wassenaarseweg 32 in Den Haag (in het gebouw van van Mourik architecten)

Programma:

  • Korte meditatie en opening van het veld
  • Opstelling, pauze, opstelling, pauze, opstelling.
  • Lunch van 11.30-14.00 uur met mogelijkheid voor een wandeling door het park.
  • Opstelling, pauze, opstelling, pauze, opstelling

Kosten
Vraaginbrenger:  200 euro
Representant: 70 euro

 

Opgeven:
info@annebetnolen.nl of 06-29149090
… of vul het onderstaande formulier in.

 

Ja, ik doe mee…

 

Inschrijfformulier familie-opstellingen Den Haag

Ik wil mij opgeven voor:

Ik wil mij opgeven als:

Annebet Nolen 

Over mij

Ik wil graag jouw klachten, moeilijkheden en levensvragen op een kernachtige manier behandelen. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms met intuïtie als raadgever. Als psychosociaal therapeute heb ik de middelen en ruime ervaring om op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken manier te helpen. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.